Fotokurs på Skolbacken!

I vår kommer vi äntligen att kunna erbjuda en efterlängtad fotokurs i Skolbackens härliga lokaler, och det med en av dom bästa fotograferna Johanna Syrén.

Vi vet att det är många med oss där ute som har en bra kamera och en önskan om att ta bra bilder men alldeles för dålig koll på knappar och inställningar. Hur funkar det egentligen!?

Och vi vet hur enkelt det är att ha en fantasi om att ta en enda bra bild till julkortet på ungarna, hemsidan på personalen eller sig själv för den delen. Men hur gör man?

Och vi vet hur många av oss företagare som kämpar på med att marknadsföra våra företag  i sociala medier med skapliga bilder. Men hur blir dom så där proffsiga som vi önskar?

Så här tänker vi:
BLI EN BÄTTRE FOTOGRAF I TRE STEG

Tre friståande kurskvällar. Anmäl dig till en, två eller tre kurstillfällen. Pris: 600 kr per kväll eller 1500 kr för hela kursen. Avgiften betalas per faktura och fungerar perfekt för både privatperson eller som utbildning i ditt företag.

Kvällarna leds av fotografen Johanna Syrén som har stor erfarenhet av att leda fotokurser på Fotografiska akademin i Stockholm och via Studiefrämjandet och Lokomotiv i Hälsingland.

Välkommen till tre trevliga kvällar med utbildning och fika på Skolbacken 9 i Ovanåker!

21 MARS
Utveckla ditt bildspråk Lär dig att tänka rätt med kameran i handen. Vi tittar på inspirerande bilder och pratar bland annat om vikten av rätt ljus och bildkomposition. Ett kurstillfälle som vänder sig till alla med bildintresse, oavsett förkunskaper. Praktiska övningar på plats, medtag kamera eller mobiltelefon.

4 APRIL
Lär dig din kamera
För dig som som vill överge autoinställningarna och lära dig fotografins tekniska grunder. Tillsammans lär vi oss den grundläggande kameratekniken och reder ut begreppen slutartid, bländare och ISO. Nybörjarnivå. Praktiska övningar på plats, medtag digital systemkamera.

2 MAJ
Värdefulla porträtt Du behöver ingen studio eller dyr kamerautrustning för att lära dig att porträttera familjen, vännerna eller kollegorna. Vi lär dig knepen du behöver! En kväll som främst handlar om bild, vi grottar inte ner oss i tekniska detaljer. Praktiska övningar på plats, medtag kamera eller mobiltelefon.

Det är ett begränsat  antal platser och anmäla dig kan du göra redan nu!


Kommentera gärna:

 • Evelina Nilsson • 6 oktober 2016 22:05:49
  Ni ska inte ha någon mer fotokurs? /Evelina
 • Skolbacken 9 • 26 februari 2016 13:12:13
  Oj, vilket intresse! Fantastiskt roligt På mindre än ett dygn har mer än hälften av platserna gått! Jag samlar ihop alla intresseanmälningar och återkommer via mejl nästa vecka. Först till kvarn gäller!
 • Laura Fenlin • 25 februari 2016 22:50:13
  Hej.

  Jag kan inte gå på fotokursen den här gången. Men skicka gärna ett mail nästa gång ni har den!
  laufen@hotmail.com