Dundersuccé men Inrednings- & DesignLoppis på Skolbacken 9!

Vi hade anat att mycket folk skulle komma, men detta kunde ingen förutse!

En sådan fantastisk dag, med så ofattbart mycket folk i lilla Ovanåker. Nära till trafikkaos i alla riktingar flera 100 meter från skolan och en slingrande kö med glada besökare långt innnan öppning - underbart!

13 säljare plus ett café blir enligt mig 14 öppna kassor och jag skulle nästan vilja påstå att vi alla var upptagna hela dagen.

Utan tvekan blev det en dundersuccé och vi på Skolbacken har redan börjat att fundera på hur vi kan göra detta ännu bättre nästa år!

Givetvis också då med Inrednings- och designtema. Dessutom har jag (Knaada) redan börjat att lägga undan till en ännu större Outlet med posters.

Och för dig som blev trött på all kö och väntan, tack för att du orkade!  Nästa år ska vi vara bättre förberedda på folkstorm.

Svårt att veta vilka som kom för att fynda, vilka som kom för att se lokalerna och vilka som bara tittade in på en fika. Men vi är glada för varendaste en och nästa år när vi slår upp dörrarna hoppas vi på en ännu längre kö.

Kommentera gärna:

 • viveka säfström • 4 december 2015 16:20:52
  Det är så roligt att "min " gamla skola kommit till heders igen. Ser med glädje hemifrån att det lyser i fönsterna. Lycka till!
 • Hej Viveka,
  vad roligt att du tycker det! Nu ska jag släcka, men jag lämnar ljusstakarna på och gör helg :)

  Du vet att du gärna få komma och hälsa på oss, jag bjuder på kaffe och en rundtur - vi hör gärna vad du har att berätta om huset!

  Hör av dig innan i sånt fall så bokar vi in det.

  Trevlig helg!

  Med vänliga hälsningar

  //Sofia Leanders
  Skolbacken 9

  4 december 2015 16:25:40

 • Margareta Drakenberg • 4 november 2015 16:35:49
  Vad trevligt du har fått till det. Kanske vore det något för mig att marknadsföra mina dukar och mattor, du kan väl höra av dig om du är intresserad
 • Tusen tack för det Margareta, i ska absolut ha dig i åtanke!

  4 december 2015 16:26:54